O tânără din Constanța a fost reținută și încarcerată în Penitenciarul Botoșani, după ce s-a dus la Poliția municipiului Suceava și le-a cerut oamenilor legii să îl contacteze pe iubitul ei pentru a o cere de soție. Femeia fusese condamnată pentru furturi.

Surse judiciare au declarat, joi, că tânăra din Constanța s-a prezentat, miercuri seara, la sediul Poliției municipiului Suceava, solicitându-le polițiștilor să îl contacteze pe prietenul său, pentru a o cere de soție. Constănțeanca, în vârstă de 24 de ani, a fost escortă și se pare că s-a îndrăgostit de un bărbat, care, după o vreme, a abandonat-o.

Polițiștii au verificat-o pe femeie în bazele de date și au constatat că era urmărită național, având un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru furturi.

Se pare că femeia nu știa despre mandat, întrucât acesta a fost emis în data de 19 octombrie, iar ea nu a avut avocat la proces.

Tânăra a fost reținută și încarcerată în Penitenciarul Botoșani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanteanca-retinuta-dupa-ce-le-a-cerut-politistilor-sa-il-sune-pe-iubit-pentru-a-o-cere-de-sotie-52003.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanteanca-retinuta-dupa-ce-le-a-cerut-politistilor-sa-il-sune-pe-iubit-pentru-a-o-cere-de-sotie-52003-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv