Un tânăr de 16 ani din Olt, aflat la volanul unui autoturism, este căutat după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor din Craiova. Polițiștii au tras focuri de armă pentru prinderea sa, întrucât gonea cu viteză, dar tânărul a reușit să fugă, abandonând mașina.

Polițiștii din Craiova au încercat să oprească, marți seara, o mașină pe Calea București. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a mărit viteza de deplasare, polițiștii au trecut la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferul a mărit din nou viteza, făcând manevre care au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, fapt pentru care polițiștii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra autoturismului.

La un moment dat, șoferul a oprit mașina și a fugit, polițiștii urmărind și imobilizând doi pasageri, în vârstă de 15 și 45 de ani, din județul Olt.

Polițiștii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 16 ani, din județul Olt.

De asemenea, întrucât mașina i-ar fi fost pusă la dispoziție de către bărbatul de 45 de ani, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere și încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tanar-de-16-ani-la-volanul-unei-masini-cautat-dupa-ce-a-fugit-de-politisti-si-a-abandonat-masina-51977.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tanar-de-16-ani-la-volanul-unei-masini-cautat-dupa-ce-a-fugit-de-politisti-si-a-abandonat-masina-51977-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv