Primăria orașului Techirghiol în colaborare cu Liceul Teoretic „Emil Racoviță” au organizat astăzi, cu ocazia a 140 de ani de la unirea Dobrogei cu România, o serie de manifestări în care au implicat elevii din oraș. Cei mai mici dintre locuitorii orașului s-au adunat la statuia soldatului necusocut aflată în centrul orașului unde au cântat și au scris din flori numărul anilor care au trecut de la acest eveniment extrem de important pentru România de astăzi.

Elevii claselor mai mari s-au strâns la Casa de Cultură „Constantin Tănase”, unde timp de o oră au fost martorii unei adevarate lecții de istorie.

Decizia de a implica elevii și copiii din Techirghiol în aceste manifestări a fost a Primăriei Techirghiol, primarul Iulian Soceanu considerând că ei sunt cei care trebuie să știe bine istoria noastră pentru a putea povesti mai departe.

Evenimentele de astăzi fac parte dintr-un program dedicat Centarului Marii Uniri de la 1918.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/manifestari-cu-prilejul-zilei-dobrogei-la-techirghiol-51992.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/manifestari-cu-prilejul-zilei-dobrogei-la-techirghiol-51992-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv