Florin Busuioc, îndrăgitul actor și prezentator de la Pro TV, se află în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, din București, după ce săptămâna trecută a fost operat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, ca urmare a infarctului suferit pe scenă. 

Florin Busuioc s-a aflat o perioadă la Secția de Terapie Intensivă, unde a fost ținut sub strictă observație de medici și asistente. Din fericire, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă.

Omul de televiziune s-a simțit destul de rău în primele ore ale internării și a avut o stare letargică, în special din cauza medicamentației. Însă, cu trecerea timpului, el și-a revenit și chiar a început să vorbească normal. ”Busu a depășit momentele grele, de aceea, a și fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi și externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului, scrie Cancan.

La o săptămână de la intervenția salvatoare de montare a stentului, dr. Paul Trașcă, medicul care l-a operat pe Busu, este la curent cu ultimele noutăți despre pacientul său. “Domnul Florin Busuioc a depășit momentul critic. A fost detubat, este conștient și vorbește. Nici nu se pune probleme de a doua operație la inimă. Urmează o perioadă de recuperare. Atât tiu de la colegii mei de la București”, a declarat medicul pentru Click.    

rootstireaActualitate/Esential
Florin Busuioc, îndrăgitul actor și prezentator de la Pro TV, se află în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, din București, după ce săptămâna trecută a fost operat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, ca urmare a infarctului suferit pe scenă.  Florin Busuioc s-a aflat o perioadă...

Preluat de la romania ntv