Un bebeluș a ajuns la Spitalul Județean din Focșani după ce a fost scăpat din brațe de unul dintre părinți și s-a lovit la cap, fetița, care are doar o lună de viață, fiind transferată la o unitate medicală din București.

ța care are doar o lună de viață este din comuna vrânceană Năruja, iar medicii de la Spitalul Județean din Vrancea au decis să o transfere la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.

Copilul s-a lovit la cap după ce a fost scăpat din brațe, și a suferit un traumatism cranio-cerebral.

„Copilul a ajuns la noi noaptea trecută (luni spre marți – n.r.). Medicii au decis să transfere fetița la un spital din București. A fost o acțiune preventivă, nu era o situație gravă. În fișă scrie traumatism cranio-cerebral acut prin cădere de la alt nivel”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Vrancea, Alina Cosma.

În acest caz, polițiștii s-au autosesizat și au început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-bebelus-din-vrancea-care-a-fost-scapat-din-brate-de-parinti-a-fost-transferat-la-un-spital-din-bucuresti-51971.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-bebelus-din-vrancea-care-a-fost-scapat-din-brate-de-parinti-a-fost-transferat-la-un-spital-din-bucuresti-51971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv