Trei tineri din Arad sunt cercetați sub control judiciar, fiind acuzați că au turnat vopsea verde pe mașina unui polițist, care în septembrie îl amendase pe unul dintre ei.

Potrivit Poliției Arad, în septembrie, un polițist rutier din Nădlac a amendat și suspendat dreptul de a conduce unui tânăr de 18 ani, din Nădlac, pentru o greșeală în conducere.

Tânărul amendat a povestit altor doi tineri, tot de 18 ani, din Nădlac, cele întâmplate și au decis să se răzbune pe polițist. Cei trei tineri au mers la domiciliul polițistului, unde au turnat vopsea verde pe mașina acestuia, parcată în fața locuinței.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 7.000 de lei.

A fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile față de cei trei tineri, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru ultraj. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/masina-unui-politist-vandalizata-de-3-tineri-unul-fusese-amendat-in-septembrie-de-politist-51962.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/masina-unui-politist-vandalizata-de-3-tineri-unul-fusese-amendat-in-septembrie-de-politist-51962-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv