Două autocare în care se aflau 80 de muncitori au fost implicate, marți, într-un accident rutier pe DE 79, în localitatea Brănești, județul Gorj, trei persoane fiind rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, în cele două autobuze se aflau 80 de muncitori, câte 40 în fiecare, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

„La fața locului se deplasează două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj precum și 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj. În autobuze se aflau muncitori. Două persoane sunt rănite ușor, una mai grav acuzând dureri cervicale și lombare”, a spus Chisim.

 Poliția face cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doua-autocare-cu-80-de-muncitori-la-bord-implicate-intr-un-accident-rutier-51967.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/doua-autocare-cu-80-de-muncitori-la-bord-implicate-intr-un-accident-rutier-51967-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv