Corinna, soția lui Michael Schumacher, i-a mulțumit muzicianului Sascha Herchenbach, cel care a compus o piesă pentru fostul campion F1, intitulată “Născut pentru a lupta”. Artistul i-a trimis acesteia CD-ul cu melodia, iar soția ex-multiplului campion mondial i-a răspuns printr-o scrisoare.

“Este minunat să primim atât de multe urări de bine și gânduri pozitive, este de mare ajutor pentru familia noastră. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu se va da bătut”, a scris Corinne, conform spuselor muzicianului, intervievat de presa germană.

“Nu mă așteptam să primesc un răspuns și a fost copleșitor. Scrisoarea a fost scrisă de mână de Corinna, la capătâiul soțului ei. A mai spus că este recunoscătoare pentru cadou și speră ca ea și familia ei să treacă peste aceste momente dificile”, a mai spus Herchenbach.

Data scrisorii trimisă de Corinna e incertă, dar melodia a fost compusă în 2014, la un an de la accidentul lui Schumacher. Multiplul campion mondial F1 s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi, în decembrie 2013. A petrecut mult timp în comă, a fost operat și e îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/corinna-sotia-lui-michael-schumacher-este-minunat-sa-primim-atat-de-multe-urari-de-bine-51964.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/corinna-sotia-lui-michael-schumacher-este-minunat-sa-primim-atat-de-multe-urari-de-bine-51964-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv