Violentul incendiu ‘Woolsey’ a ars reședintele multor celebrități precum cântăreții Neil Young și Miley Cyrus, situate în zona de nord a orașului Los Angeles, sau casa din Malibu a celebrului actor Gerard Butler, potrivit postărilor de pe rețelele de socializare ale acestor vedete, relatează EFE luni.

Potrivit lui Miley Cyrus, “casa ei nu mai este în picioare”, dar “amintirile împărtășite cu familia și prietenii rămân puternice”. “Sunt o norocoasă. Animalele și dragostea vieții mele sunt bine sănătoși și acesta este singurul lucru care contează”, a scris cântăreața în vârstă de 25 de ani pe contul său de Twitter.

De asemenea, legendarul rocker Neil Young a scris pe portalul său că și-a pierdut casa în urma ingeniosului. “California este un paradis pentru noi toți. Un cadou. Suntem triști că nu am putut să o apărăm de furia Mamei Naturii”, a scris autorul hitului ‘Rockin in the free world’, în vârstă de 73 de ani.

Și casa celebrului actor Gerard Butler a fost înghițită de flăcări. Actorul a postat pe contul său de Instagram ravagiile făcute de acest incendiu, cel mai devastator din istorie, asupra reședinței sale de 300 de metri pătrați care a ars din temelii.

“M-am întors la casa mea din Malibu după ce am fost evacuat. Este un moment sfâșîietor pentru toată California”, a scris actorul pe contul său de Instagram unde a postat ceea ce a mai rămas din vila sa.

Și casele altor celebrități au fost afectate la sfârșitul săptămânii trecute de devastatorul ”Woolsey Fire’.

Numeroși actori și actrițe au fost evacuați weekendul trecut, precum Roma Downey, Alyssa Milano, Rainn Wilson, Eddie McClintock și cântăreața Melissa Etheridge. Clanul Kardashian, Alyssa Milano, Guillermo del Toro și cântăreața Cher sunt alte celebrități ale căror case au avut de suferit din cauza incendiilor care răvășesc California.

Potrivit TMZ, câștigătoarea olimpică și personalitate de televiziune Caitlyn Jenner și-a pierdut casa în incendiu.

Actorul Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter pentru a-și localiza părinții, Janet și Martin Sheen.

‘Woolsey Fire’ a mistuit până în acest moment 14.000 de hectare de vegetație și a obligat evacuarea a 75.000 de reședințe din comitatele Ventura și Los Angeles.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/neil-young-miley-cyrus-gerard-butler-si-altii-si-au-pierdut-casele-in-incendiile-din-california-51950.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/neil-young-miley-cyrus-gerard-butler-si-altii-si-au-pierdut-casele-in-incendiile-din-california-51950-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv