Imagini spectaculoase cu un stol mare de grauri surprinse de un ranger în Parcul Național Munții Măcinului au fost postate, luni, pe pagina de facebook a Romsilva. Păsările formează pe cer un adevărat „nor” dens.

Pe pagina de facebook a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost postate imagini cu un stol mare de grauri, păsările fiind surprinse de un ranger în Parcul Național Munții Măcinului.

„Graurii sunt păsări din familia Sturnidae, originari din Europa, Asia și Africa. Au în jur de 20 de centimetri lungime și o greutate de circa 100 de grame. Penajul este închis la culoare. Sunt păsări solitare în general, trăiesc până la 20 de ani în libertate și se hrănesc cu insecte și fructe. Trăiesc în general în zonele de câmpie și sunt păsări ușor adaptabile”, scriu reprezentanții Romsilva, pe facebook.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/imagini-spectaculoase-un-stol-masiv-de-grauri-surprins-in-parcul-national-muntii-macinului-video-51949.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/imagini-spectaculoase-un-stol-masiv-de-grauri-surprins-in-parcul-national-muntii-macinului-video-51949-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv