Președintele rus Vladimir Putin și președintele Statelor Unite Donald Trump s-au salutat și și-au dat mâna la Arcul de Triumf unde liderii mondiali s-au adunat pentru a marca la Paris a 100-a aniversare a Armistițiului ce a pus capăt Primului Război Mondial, a arătat televiziunea rusă, notează Reuters.

Liderii american Donald Trump și rus Vladimir Putin au sosit separat de alți șefi de stat și de guvern la ceremoniile ce marchează Centenarul Marelui Război organizate la Arcul de Triumf din Paris, potrivit imaginilor televizate.

Președintele Trump i-a salutat pe omologul său Emmanuel Macron, pe cancelarul Angela Merkel și regele Mohammed al VI-lea al Marocului.

Președintele rus Vladimir Putin a sosit ultimul la ceremonie, apărând sub o umbrelă. El i-a salutat de asemenea pe omologii săi francez, american, pe soțiile lor, precum și pe cancelarul german.
                
Donald Trump și Vladimir Putin se aflau la câțiva metri în tribuna oficială la această comemorare.
                
Șeful Casei Albe stătea la stânga lui Emmanuel Macron și Angela Merkel, șeful statului rus la dreapta președintelui francez și a soției sale Brigitte, notează France Presse.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/putin-si-trump-si-au-dat-mana-inainte-de-comemorarea-armistitiului-51930.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/putin-si-trump-si-au-dat-mana-inainte-de-comemorarea-armistitiului-51930-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv