Un bărbat care avea în mână un obiect ce părea înțepător a intrat, marți, în sediul unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei, le-a cerut angajaților banii din casierie, dar a fugit în momentul în care aceștia au activat butonul de panică, anunță Poliția Capitalei.

”Prin apel 112, în jurul orei 16.40, angajații unei instituții bancare de pe raza Sectorului 3 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaților banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înțepător. La momentul în care a fost acționat butonul de panică, bărbatul a fugit”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost sustrase valori.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie și pentru identificarea și depistarea bărbatului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tentativa-de-jaf-la-o-banca-din-capitala-un-barbat-cautat-dupa-ce-a-vrut-sa-ia-banii-din-casierie-51858.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tentativa-de-jaf-la-o-banca-din-capitala-un-barbat-cautat-dupa-ce-a-vrut-sa-ia-banii-din-casierie-51858-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv