<!–

–>

Sitcom aniversar la Radio România

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

UNDEva în 28 este o coproducţie a Teatrului Naţional Radiofonic împreună cu Radio România Actualităţi, o comedie adresată tuturor ascultătorilor Radio România, difuzată ca teatru în serial cu o frecvenţă de două episoade pe săptămână.

Pe parcursul a 11 episoade a maximum 30 de minute, scenariul parcurge etapele experimentării şi descoperirii teatrului radiofonic şi a mijloacelor specifice de expresie artistică.

Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Răzvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Cristi Iacob sunt doar câteva dintre numele mari ale scenei româneşti care ne vor reaminti faptele ce ţin de istoria României centenare.

Serialul a fost înregistrat în afara studiourilor Teatrului Naţional Radiofonic, în spaţii cu o acustică apropiată de situaţia istorică reală pe care o descriu scenele.

Episoadele comediei “UNDEva în 28” se vor difuza de două ori pe săptămână – în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12.15, pe frecvenţele Radio România Actualităţi.

Primul episod va fi difuzat joi, 1 noiembrie, chiar de Ziua Radioului, de la ora 12.15.

Ilinca Stihi, regizoarea sitcomului, și actrița  Manuela Ciucur, au vorbit despre acest proiect în direct  la TVR1.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-450.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-450-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Sitcom aniversar la Radio România ...