Barack Obama, Hillary și Bill Clinton / FOTO: Arhivă

<!–

–>

Alertele vin la două zile după ce un obiect similar i-a fost trimis şi miliardarului filantrop George Soros la locuinţa sa dintr-o suburbie a New York-ului.

Potrivit unei declarații a Serviciului Secret american, primul dispozitiv descoperit la 23 octombrie  era adresat lui Hillary Clinton, fost secretar de stat și candidat la președinție și soția fostului președinte Bill Clinton.

“În această dimineață, 24 octombrie 2018, un al doilea pachet adresat reședinței fostului președinte Barack Obama a fost interceptat de Serviciul Secret în Washington, DC”, se arată în declarație.

“Ambele dispozitive au fost interceptate înainte de a ajunge la destinație. destinatarii nu au primit pachetele, nici nu au fost în pericol de a le primi”, se mai arată în declarația făcută de Serviciul Secret.

Un oficial american a declarat agenției Associated Press, potrivit BBC, că un dispozitiv exploziv funcțional a fost găsit în timpul unei verificări a mesajelor poștale trimise la reședința soților Clinton, în New York.

rootstireaActualitate/Esential
...