Marian Oprișan și Lia Olguța Vasilescu / FOTO: MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

<!–

–>

“Toţi miniştrii cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru”, a afirmat Oprişan, la Parlament.

Întrebat dacă Paul Stănescu a comunicat bine, Oprişan a spus: “În opinia mea, nu, nu a comunicat deloc”.

“Este colegul meu, este om destoinic, un preşedinte de consiliu judeţean bun, dar la capitolul comunicare în ceea ce priveşte activitatea MDRAP aceasta nu a existat”, a adăugat președintele CJ Vrancea.

“Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat”, a adăugat el, întrebat dacă Lia Olguţa Vasilescu ar un ministru mai bun al Dezvoltării decât Paul Stănescu.

rootstireaActualitate/Esential
...