Două tramvaie s-au lovit, miercuri, în intersecția Calea 13 Septembrie cu Progresului din Capitală. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii.

Accident de tramvai

Accident de tramvai

Accident de tramvai

<!–

–>

O femeie de 60 de ani a avut nevoie de prim ajutor, acuzând o lovitură la nivelul capului. Persoana respectivă a fost evaluată de un echipaj SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Brigada Rutieră a Capitalei precizează că la acest moment traficul este restricţionat pe Calea 13 Septembrie, între strada Sebastian şi Şoseaua Pandurilor, pe ambele sensuri.

Cele două tramvaie au deraiat. Mai multe echipe de la Transporturi intervin pentru repunerea mijloacelor de transport pe linii și reluarea circulației.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-375.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-375-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Două tramvaie s-au lovit, miercuri, în intersecția Calea 13 Septembrie cu Progresului din Capitală. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii. ...