<!–

–>

Craiova își plânge idolul

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

ACTUALIZARE. Pe drumul dintre stadion şi biserică, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost întâmpinat de mii de oameni care au blocat intersecțiile. Doar rudele și prietenii apropiați ai lui Balaci vor putea intra la slujba care se va efectua în incinta Bisericii Sf. Ilie. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Balaci a fost întâmpinat de mii de oameni care au blocat intersecțiile. Înmormântarea are loc la Cimitirul Sineasca.

Între timp apar noi detalii legate de moartea lui Ilie Balaci. Potrivit unor surse neoficiale, necropsia arată că a făcut infarct miocardic.

La Craiova a fost deschisă o anchetă după moartea fostului fotbalist.

Poliția a deschis un dosar penal, iar o echipă mixtă de control de la ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență verifică dacă medicii de pe ambulanță au făcut tot ce au putut pentru a-l salva pe sportiv.

Un raport preliminar este așteptat în cel mult două zile.

11.30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei

12.15 – plecare spre Biserica Sf. Ilie

13.00 – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei

Cortegiul se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Craiova își plânge idolul ...