<!–

–>

Simona Halep, în top 10 toate timpurile

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Cu un total de 51 de săptămâni ocupantă a locului 1 mondial, Simona Halep a egalat-o pe Azarenka şi a intrat în Top 10 WTA din toate timpurile.

“Sunt acolo de câţiva ani şi mă bucur să fac parte din această elită. E plăcut şi îmi dă încredere mai departe”, spune liderul WTA.

Desemnată “Jucătoarea anului, Halep s-a întors din Singapore fără trofeul acordat numărului 1 mondial la final de sezon, distincţie pe care o va primi atunci când, în România, îi va sosi şi automobilul de lux oferit liderului WTA.

“A fost o senzaţie foarte frumoasă, m-am bucurat mult că am putut să merg şi ca am fost prezentă. Ce pot să spun ? Fiecare premiu este mai important decât celălalt şi chiar mă bucură treaba aceasta pentru că pot să fiu cât se poate de sus, acum”, spune Simona.

În acest moment, Simona Halep are 6.921 de puncte și nu poate fi depășită până la finalul anului. Pe locul 2 este Angelique Kerber, cu 5.375 de puncte, urmată de Caroline Wozniacki, 5.086 de puncte. Danezei i s-au scăzut cele 1.500 de puncte primite în 2017 după triumful de la Turneul Campioanelor.

România are încă cinci reprezentante în top 100 WTA: Mihaela Buzărnescu – locul 24, Irina Begu – locul 66, Ana Bogdan – 72, Monica Niculescu – locul 82 şi Sorana Cîrstea – locul 85.

La dublu, cele mai bine clasate jucătoare române sunt Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, aflate pe locurile 23, respectiv 24.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Simona Halep, în top 10 toate timpurile ...