Unul din cei 15 suspecți, care au călătorit la Istanbul în aceeași zi în care jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a fost suprins de camerele de supraveghere ieșind din consulatul saudit purtând hainele jurnalistului, relatează site-ul postului CNN.

Postul CNN a obținut înregistrări video, care fac parte din investigația Guvernului turc și în care bărbatul este surprins purtând hainele lui Jamal Khashoggi, o barbă falsă și ochelari la ieșirea din consulat.

Același bărbat a fost văzut la Moscheea Albastră din Istanbul, la câteva ore după ce jurnalistul a intrat în consulatul saudit pentru a obține acte pentru căsătorie.

Omul care apare în înregistrări, identificat sub numele de Mustafa al-Madani, face parte din echipa de 15 oficiali saudiți care sunt suspectați că ar fi plănuit și desfășurat operațiunea de asasinare a lui Jamal Khashoggi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/noi-detalii-in-cazul-disparitiei-lui-khashoggi-un-suspect-imbracat-in-hainele-jurnalistului-a-fost-surprins-de-camerele-de-supraveghere-51747.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/noi-detalii-in-cazul-disparitiei-lui-khashoggi-un-suspect-imbracat-in-hainele-jurnalistului-a-fost-surprins-de-camerele-de-supraveghere-51747-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv