Gigi Buffon (40 de ani) și-a spus părerea despre cei mai buni portari ai momentului și i-a menționat pe preferații săi. Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, este primul în top, urmat de David de Gea, de Manchester United, și Jan Oblak, de la Atletico Madrid.

Buffon a fost invitat la o emisiune din Franța, în cadrul căreia a vorbit de percepția sa asupra echipei PSG, dar și despre potențialul portarilor care îi pot călca pe urme și pot avea o carieră încununată de succes, așa cum a fost a lui.

”Tu îmi ceri 3 nume, dar cu siguranță îi voi uita și pe alții. Voi spune: Neuer, desigur, De Gea și Oblak…dar sunt mai mulți, Courtois, Navas… trăim într-o eră în care sunt portari buni”, i-a răspuns Buffon realizatorului emisiunii Canal Foot Club din Franța.

Buffon s-a lansat în fotbalul mare la Parma, pentru care a evoluat în perioada 1994-2001. Ulterior a ajuns la Juventus, pentru 52 de milioane de euro, unde a stat 17 sezoane. Din vara acestui an, evoluează pentru PSG.

În cariera sa a cucerit 25 de trofee, printre care și o Cupă Mondială, în 2006, cu naționala Italiei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/gigi-buffon-i-a-desemnat-pe-cei-mai-buni-portari-ai-lumii-51751.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/gigi-buffon-i-a-desemnat-pe-cei-mai-buni-portari-ai-lumii-51751-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv