Douăzeci și cinci de martori au fost convocați duminică de procurorii implicați în ancheta dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis în interiorul consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, a transmis postul de televiziune turc NTV, fără a oferi alte detalii, informează AFP.

Membri ai personalului de la consulatul saudit din Istanbul au depus mărturie vineri în fața tribunalului principal din Istanbul, îndeosebi tehnicieni, contabili și un șofer.

Oficialitățile saudite au recunoscut într-un final ceea ce toată lumea se temea: că jurnalistul Jamal Khashoggi, critic al regimului din țara sa și care nu mai dăduse semne de viață din 2 octombrie, fusese victima unui omucideri. Autoritățile saudite au vorbit despre o ceartă sfârșită prost care ar fi avut loc în incinta consulatului. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/moartea-lui-khashoggi-alti-25-de-martori-au-fost-convocati-51737.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/moartea-lui-khashoggi-alti-25-de-martori-au-fost-convocati-51737-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv