Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs sâmbătă, între localitățile Nalbant și Nicolae Bălcescu, din județul Tulcea, camioneta în care se aflau răsturnându-se.

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Danciu, a declarat că în urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate, iar una dintre ele a murit. În total, în camionetă erau patru bărbați.

„Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs între localitățile Nalbant și Nicolae Bălcescu, în care a fost implicată o autoutilitară. (…) Pentru o persoană de 25 de ani, aflată în stop cardio-respirator, a fost solicitat sprijin aerian. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul”, a spus Danciu.

Polițiștii tulceni verifică modul în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tulcea-un-mort-si-trei-raniti-dupa-ce-o-camioneta-s-a-rasturnat-51728.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tulcea-un-mort-si-trei-raniti-dupa-ce-o-camioneta-s-a-rasturnat-51728-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv