<!–

–>

Vizită regală în Australia

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Desculți, îmbrăcați lejer și cu ghirlande colorate la gât, Harry și Meghan  au vizitat plaja Bondi din Sydney. Au fost însoțiți de membrii fondatori au unei organizații de surferi care luptă pentru informarea publicului despre sănătatea mintală.

Harry și Meghan au avut discuții cu membrii organizației sub ochii a sute de oameni veniți să-i vadă. Cei doi au făcut și o vizită surpriză la un liceu de fete din orașul australian.

Ducele și Ducesa au stat de vorba cu elevii despre justiție socială și implicarea tinerilor în activism.

Un scop al vizitei regale în Australia îl reprezintă Jocurile Invictus care încep mâine la Sydney. Prințul Harry, împreună cu premierul australian și trei veterani de război atleți au urcat pe celebrul Harbour Bridge, unde au arborat steagul Jocurilor.

Vizita regală a fost primită entuziasm de australieni, iar pentru o tânără norocoasă a fost șansa unică de a se apropia de Prințul Harry și a-l îmbrățișa.

Prințul Harry și Meghan,  care au anunțat recent că așteaptă primul copil, sunt în a patra zi a unui turneu de 16 zile care include Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Vizită regală în Australia ...