O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs între două mașini, pe un drum județean din Mureș. În urma impactului o mașină a luat foc, iar persoanele din interior au reușit să iasă la timp.

Potrivit Poliției Mureș, în urma accidentului produs pe DJ 151, în zona localității Balda, o persoană a murit, iar traficul rutier este blocat.

”Accidentul s-a produs între două mașini. Una dintre victime a murit”, potrivit Poliției Mureș.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș au transmis că în urma impactului un autoturism a luat foc.

Alte șapte, între care doi copii, au fost rănite, iar din primele informații persoana care a murit rămăsese încarcerată în autoturismul neafectat de incendiu.

În mașina cuprinsă de flăcări erau trei persoane care au reușit să iasă la timp, fiind ajutate de localnici.

Polițiștii cercetează cauzele în care s-a produs accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-doua-masini-s-au-ciocnit-un-mort-si-sapteraniti-in-impact-un-autoturism-a-luat-foc-51693.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-doua-masini-s-au-ciocnit-un-mort-si-sapteraniti-in-impact-un-autoturism-a-luat-foc-51693-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv