Prințul Harry, mângâiat pe barbă de un băiețel

<!–

–>

Luke Vincent, în vârstă de 5 ani, a fost, se pare, fascinat de barba prințului Harry, pentru că îl îndrăgește foarte mult pe Moș Crăciun, potrivit BBC News. Luke nu i-a dat prințului nicio șansă, a comentat profesoara băiețelului.

Cuplul regal se afla în vizită în orașul australian Dubbo, unde s-au întâlnit cu voluntari de la  Royal Flying Doctor Service și au inaugurat un avion pentru a marca 90 de ani de la înființarea organizației. Ducele și ducesa de Sussex au vizitat de asemenea școala publică Buninyong, unde l-au întâlnit pe Luke.

“A fost îmbrățișat de Meghan, apoi Harry s-a aplecat pentru a vorbi cu el, iar Luke nu i-a dat nicio șansă. Moș Crăciun, care are barbă, este personajul favorit al lui Luke, de aceea a mângâiat barba lui Harry”, a explicat directoarea școlii, Anne Van Darrel.

Ducele și ducesa de Sussex au avut parte și de alte momente inedite în vizita în Australia.  Cei doi au discutat despre seceta care a afectat regiunea New South Wales în ultima vreme, deși în timpul discursului lui Harry a  plouat torențial.  Ducele de Sussex le-a mulțumit celor prezenți pentru că i-au întâmpinat “atât de călduros și umed”, în timp ce  soția sa încerca să îl protejeze de ploaie, ținându-i umbrela.

rootstireaActualitate/Esential
...