Compania Google a anunțat că se retrage de la o conferință privind investițiile, ce se va desfășurat în Arabia Saudită, după ce mai multe companii au luat această decizie pe fondul dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează site-ul agenției Reuters.

Presiunea asupra Arabiei Saudite a crescut de când jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, un rezident al Statelor Unite și un critic al politicilor Riadului, a dispărut. Acesta a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul la data de 2 octombrie.

Google a informat printr-un comunicat că directorul platformei Google Cloud, Diane Greene, nu va participa la conferința privind investițiile viitoare, ce se va desfășura la Riad începând cu 23 octombrie.

Greene nu a oferit un motiv concret pentru decizia sa, iar purtătorul său de cuvânt a refuzat să dea mai multe detalii.

Mai multe companii au anunțat că nu vor participa la această conferință, arătându-se îngrijorați pentru dispariția lui Khashoggi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/compania-google-s-a-retras-de-la-o-conferinta-ce-se-va-desfasura-in-arabia-saudita-51651.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/compania-google-s-a-retras-de-la-o-conferinta-ce-se-va-desfasura-in-arabia-saudita-51651-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv