<!–

–>

Delicatese din România pentru spanioli

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Spaniolii sunt celebri pentru dieta mediteraneană, iar marii bucătari știu că un meniu sănătos trebuie să includă alimente proaspete și variate, care nu sunt neapărat scumpe.

În categoria Superfood a fost inclusă și carnea de vită din rasa Angus, care este produsă în România și se distribuie deja în Spania pe piața restaurantelor de lux.

Vacile din rasa scoțiană Angus sunt crescute în mod natural pe pășunile din Transilvania și rezultatul este o carne cu o dublă concentrație de acid linoleilc, mai puțin colesterol și calorii reduse.

Bucătării sunt primii care își dau seama de calitatea ridicată a acestui produs cu o savoare rar întâlnită.

Vacile Angus sunt crescute de 10 ani în România, iar unul dintre secretele acestui produs este mediul natural din țara noastră.

Bucătarii mai includ în meniul Superfood de toamnă și alte alimente naturale precum migdalele, condimentele mai sănătoase: sarea din Himalaya sau șofranul.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-242.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-242-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Delicatese din România pentru spanioli ...