Jandarmii din județul Hunedoara au prins, vineri, doi cetățeni români și alți doi străini care aveau asupra lor arme de vânătoare fără autorizație, iar în mașina acestora au găsit o capră neagră împușcată.

Jandarmii din județul Hunedoara au oprit, pe un drum forestier situat în zona Coriciu din Masivul Parâng, o mașină de teren cu numere străine, a cărei prezență în pădure fusese semnalată anterior ca suspectă.

Forțele de ordine au constatat că în autovehicul se aflau patru bărbați, dintre care doi de cetățenie străină, având asupra lor puști și cartușe, fără a deține autorizație de vânătoare.

La un control mai amănunțit, jandarmii au descoperit faptul că în portbagajul mașinii se afla o capră neagră împușcată.

“Efectivele de jandarmi montani au izolat zona și au întocmit actele de constatare a infracțiunii, care au fost apoi înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, conform Legii 407/2006 a vânătorii și a protecției fondului cinegetic”, anunță Jandarmeria Română într-un comunicat de presă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capra-neagra-impuscata-de-braconieri-in-parang-braconierii-au-fost-prinsi-51600.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capra-neagra-impuscata-de-braconieri-in-parang-braconierii-au-fost-prinsi-51600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv