DNA a anunţat, vineri, că a fost pus sechestru până pe bunurile deţinute de cinci inculpaţi cercetaţi în dosarul de corupţie referitor la reabilitarea unor tronsoane de cale ferată. Printre aceștia sunt fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul deputat Cristian Boureanu.

DNA

<!–

–>

Procurorii DNA au dispus măsuri asigurătorii până la concurența sumei de 15.096.000 euro pe bunurile inculpaților Mircea Ionuţ Costea, Mihaela Mititelu, Constantin Dascălu, Cristian Boureanu şi Sebastian Vlădescu.

“Inculpaților li s-a adus la cunoștință conținutul ordonanțelor privind dispunerea măsurilor asigurătorii, în conformitate cu dispozițiile CPP.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul DNA.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-227.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-227-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
DNA a anunţat, vineri, că a fost pus sechestru până pe bunurile deţinute de cinci inculpaţi cercetaţi în dosarul de corupţie referitor la reabilitarea unor tronsoane de cale ferată. Printre aceștia sunt fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul deputat Cristian Boureanu. ...