Individul arestat în ancheta privind uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova și-a recunoscut vina și vrea să rămână în detenție în Germania, afirmă mama acestuia, citată de postul bulgar de televiziune NOVA.

“Mi-a spus că era beat, că nu își amintește nimic, a început să plângă”, a declarat mama suspectului.

Aceasta a precizat că fiul ei vrea să rămână în detenție în Germania, întrucât se teme pentru viața lui dacă va fi adus într-o închisoare din Bulgaria.

Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din orașul bulgar Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Bărbatul a fost arestat în Germania.

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunțat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/individul-arestat-dupa-uciderea-jurnalistei-bulgare-si-a-recunoscut-vina-51580.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/individul-arestat-dupa-uciderea-jurnalistei-bulgare-si-a-recunoscut-vina-51580-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv