Denis Pașcovici, băiatul fostului jucător Cosmin Pașcovici, s-a stins din viață joi seară, conform unui mesaj postat de Federația Română de Fotbal pe pagina oficială de Facebook.

“În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.

Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”, se arată în mesajul postat de Echipa națională de fotbal, pe Facebook.

Denis (13 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile. Încă de la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenții pe creie pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Mama lui Denis, Ionela Adina Pașcovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook: “Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu și te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”, e mesajul de adio al mamei lui Denis.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv