<!–

–>

Declarația lui Liviu Dragnea după exprimarea votului

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

“E important – am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne definește ca societate și ca națiune. Cred că e important ca românii să vină la vot pentru că ar fi bine să decidem noi ce vrem pentru societatea și națiunea noastră”, a declarat Liviu Dragnea.

“Știm cu toții că de ani de zile ni se spune că alții știu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acționăm. Alții știu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred că e momentul să decidem ce societate și ce țară vrem să avem și cum vrem să trăim în țara noastră”, a adăugat președintele PSD.

Întrebat de ce a venit singur la vot, fără logodnica lui, președintele PSD a subliniat că ea a mers la secția unde a fost arondată.

“Cred că împreună, cu foarte multă înțelepciune și cu maturitate, trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil”, a ținut să precizeze Liviu Dragnea.

Întrebat când se va întâmpla acest lucru, Dragnea a răspuns: “Cât de curând”.

Doi dintre membrii comisiei din secția de vot au refuzat să dea mâna cu liderul social democrat. “Șapte ani de-acasă”, a fost explicația lui Dragnea către jurnaliștii care l-au întrebat ce s-a întâmplat.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-99.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-99-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Declarația lui Liviu Dragnea după...