<!–

–>

Eugen Teodorovici, despre legea offshore

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici: “O să am o discuție cu cei de la ALDE, cu cei de la comisiile de profil și vedem exact forma finală. Sper să fie o formă pe care și cei de la ALDE și toți ceilalți colegi de bună credință să o voteze. Voi prezenta calculele mele colegilor din comisii și vom lua o decizie. Ideea este ca formula care se va vota la Camera Deputaților să fie una care să permită ambelor părți să fie cointeresate – noi, pe de o parte, să avem un câștig cât mai mare în zona de buget – și cei care doresc să investească. Astăzi va fi o discuție cu toți colegii și sunt convins că vom ajunge la un consens”.

Dacă în această dimineață, social-democrații se bazau pe sprijinul voturilor UDMR pentru a trece acest proiect controversat prin plenul Camerei Deputaților, în acest moment se pare că cei de la UDMR au decis să ceară și ei, alături de cei de la ALDE, retrimiterea acestui proiect de lege la comisii spre noi amendamente, a transmis Marius Vulpe, din Parlament.

Liderul uniunii, Kelemen Hunor, susține neoficial că avem o serie de neclarități, modificări aduse pe ultima sută de metri și noi calcule care nu coincid cu forma deja adoptată la Senat săptămâna trecută.

Știre în curs de actualizare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/eugen-teodorovici-untitled-project-1-mpeg4-16x9-15032700_15032700.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/eugen-teodorovici-untitled-project-1-mpeg4-16x9-15032700_15032700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Eugen Teodorovici, despre legea offshore ...