Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că fostul agent dublu otrăvit în Marea Britanie a trădat patria, numindu-l pe Serghei Skripal ”trădător”, relatează Reuters.

”Acest scandal de spionaj a fost creat artificial. Am căutat în mai multe surse și colegii voștri insistă pe faptul că Skripal este un fel de activist pentru drepturile omului. Este doar un spion, un trădător al propriei patrii”, a declarat Putin în cadrul unui forum de energie, la Moscova.

”Iamginați-vă că trăiți într-o țară în care există o persoană care își trădează patria. Cum l-ați trata? Este doar un trădător, atâta tot.”, a adăugat Putin.

Potrivit acestuia, cu căt această campanie se termină mai repede, cu atât mai bine.

Fostul agent dublu Serghei Skripal și fiica sa Yulia au fost descoperiți pe o bancă în orașul englez Salisbury în martie. Marea Britanie spune că au fost otrăviți cu o substanță neurotoxică administrată de ofițeri ruși de informații.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/cazul-skripal-vladimir-putin-l-a-numit-tradator-pe-fostul-spion-rus-51436.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/cazul-skripal-vladimir-putin-l-a-numit-tradator-pe-fostul-spion-rus-51436-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv