Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 WTA, a anunțat marți, pe rețelele de socializare, că are hernie de disc. Sportiva a fost supusă unui RMN, la întoarcerea de la Beijing, unde a abandonat în primul tur, din cauza durerilor de spate.

Simona Halep

<!–

–>

„Am fost suspusă unui RMN și am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu medicii zilele următoare, dar  sper să mă întorc în curând pe teren”, a scris Simona Halep în mesajul postat pe Twitter și Facebook. Sportiva le-a mulțumit fanilor săi pentru mesajele de susținere.

Duminică, la Beijing, Simona Halep a abandonat în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open. Sportiva s-a retras după primul set, pierdut cu 1-6, din cauza problemelor fizice.

Săptămâna precedentă, românca fusese învinsă cu scorul de 6-0, 7-5 de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open.

Simona a acuzat atunci dureri la spate şi la coapsa stângă și a solicitat de mai multe ori ajutor medical. A dus, însă, meciul până la final.

În luna martie, presa sportivă a relatat o declarație a unuia dintre foștii antrenori ai Simonei Halep, Firicel Tomai, potrivit căruia sportiva trebuie să se opereze în adolescență de hernie de disc, însă ar fi amânat intervenția.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-24.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-24-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 WTA, a anunțat marți, pe rețelele de socializare, că are hernie de disc. Sportiva a fost supusă unui RMN, la întoarcerea de la Beijing, unde a abandonat în primul tur, din cauza durerilor de spate. ...