Cauzele morții cântărețului Charles Aznavour sunt “naturale”, în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii, potrivit rezultatelor autopsiei, efectuate pentru a cunoaște circumstanțele decesului, artistul fiind descoperit în cada de baie, potrivit Le Monde.

Autopsia a fost efectuată marți dimineață, deși poliția eliminase deja ipoteza unei morți suspecte. Însă artistul a fost descoperit decedat în cada de baie din locuința sa din Mouriès, iar poliția a decis să deschidă o anchetă.

“Ipoteza înecului a fost eliminată”, potrivit procurorului din Tarascon, Patrick Desjardins. Decesul s-a produs în urma unui edem pulmonar acut, responsabil de o insuficiență cardio-respiratorie, care nu ar fi putut fi tratată, se precizează în comunicatul emis de procuror.

Charles Aznavour, una dintre celebrele voci ale muzicii franceze, a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 94 de ani, în locuința sa din Alpilles, sudul Franței.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/cauzele-mortii-lui-charles-aznavour-sunt-naturale-artistul-a-fost-descoperit-in-cada-51415.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/cauzele-mortii-lui-charles-aznavour-sunt-naturale-artistul-a-fost-descoperit-in-cada-51415-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv