<!–

–>

Emisiuni noi la TVR 2

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

În bucătărie, printre atâtea bunătăţi, vor fi acum şi glume şi poveşti de viaţă! Aida Parascan ne-a asigurat deja că în noua ei emisiune de pe TVR 2, Chef de vedete, le va pregăti invitaţilor provocări prin care artă culinară şi dialogul spumos se vor transformă în reţete de succes.

„Totul a început într-o joacă, când realizam rubrica culinară în emisiunea «Se zice că…», tot la TVR 2, povesteşte Aida Parascan aventura ei la Televiziunea Publică. La “Chef de vedete”, invitați vor fi persoane publice din toate domeniile care, timp de o oră, vor găti, vor povesti şi se vor distra în direct. Exact aşa cum se întâmplă când mergi în vizită la un prieten”.

Şi Alina Ionescu are o invitaţie specială pentru telespectatorii TVR 2: Sâmbătă de sâmbătă va prezența ZILE CU STIL, un nou show de modă şi life-style, exlusiv la TVR 2.

Alina Ionescu, prezentatoarea Agendei Festivalului Cerbul de Aur, are acum un mesaj clar pentru telespectatorii TVR 2: MODA TRECE, STILUL RĂMÂNE! Așa că oferă ponturi, informaţii şi dialoguri cu oameni care pot inspiră pe oricine pentru ZILE CU STIL.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-428.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-428-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Emisiuni noi la TVR 2 ...