Un bărbat a încercat, vineri dimineață, să jefuiască o bancă din Sectorul 2, amenințând angajații cu un cuțit, informează Poliția Capitalei. Unul dintre angajați l-a împins pe bărbat spre ieșire, care ulterior a fugit. Nimeni nu a fost rănit și nici nu au fost furate valori.

„În această dimineață, prin apel 112, în jurul orei 10:30, angajații unei instituții bancare de pe raza sectorului 2 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaților banii din casierie, având asupra sa un obiect ce părea a fi înțepător. Unul dintre angajați a intervenit și l-a impins spre ieșire, bărbatul fugind. Nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost sustrase valori”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Banca Comercială Română, situată pe strada Basarabia, nr. 57.

La acest moment se efectuează cercetări, pentru a fi depistat bărbatul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/tentativa-de-jaf-la-o-banca-din-capitala-barbatul-a-amenintat-angajatii-cu-un-cutit-51344.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/tentativa-de-jaf-la-o-banca-din-capitala-barbatul-a-amenintat-angajatii-cu-un-cutit-51344-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv