Turneul de la Moscova se desfășoară chiar în săptămâna dinaintea Turneului Campioanelor, dar Simona s-a hotărât să participe la competiția de pe pământ rusesc. Hotârărea ei a luat prin surprindere, dar are o bază întemeiată: risca o amendă consistentă din partea WTA.

“Mi-am câștigat primul titlu acolo, la Moscova, în 2013, astfel că turneul deține un loc special în inima mea. Aștept cu nerăbdare să mai concurez în fața fanilor uimitori de acolo”, a spus Halep, conform site-ului oficial al turneului. Dar, adevăratul motiv pentru care a cerut un wild card e că sportivele din Top 10 sunt obligate să participe în fiecare an la două competiții de categoria Premier.

Simona are doar unul de acest gen, cel de la Stuttgart, iar întrecerea de la Moscova era singura rămasă în calendar. Dacă nu se înscria la turneul de la Moscova, Halep risca o amendă consistentă, dar suma urma să fie stabilită ulterior, așa cum anunță ziare.com.

Turneul de la Moscova se va juca în perioada 15 -20 octombrie, iar Turneul Campioanelor va începe la data de 21 octombrie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/simona-halep-risca-sa-primeasca-o-amenda-din-partea-wta-daca-nu-participa-la-turneul-de-la-moscova-51315.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/simona-halep-risca-sa-primeasca-o-amenda-din-partea-wta-daca-nu-participa-la-turneul-de-la-moscova-51315-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv