Trei români au fost arestați în Italia, relatează presa locală. Ei sunt acuzați că fac parte din banda care a jefuit duminică casa unor pensionari și i-a bătut cu bestialitate.

Este căutat capul rețelei, un al patrulea bărbat, potrivit presei din Italia.

Poliția italiană

<!–

–>

Jaful a avut loc duminică. Victime au fost chirurg și soția sa, ambii în vârstă de 69 de ani. Aceștia au fost bătuți cu brutalitate iar soției chirurgului i-a fost tăiată o ureche.

Potrivit La stampa, cei doi soți au povestit că în timpul jafului, hoții au întrebat obsesiv despre un seif și pentru a-și convinge victimele că sunt cu adevărat dispuși să facă orice, i-au tăiat un lob de ureche femeii.

Cei trei români sunt rude. Este vorba despre doi frați și un văr.

Jefuitorii au fost prinși în urma unei operațiuni a poliției în centrul orașului Abruzzo. Ei aveau asupra lor 3.400 de euro și aceleași geci ca în noaptea atacului.

Anchetatorii cercetează dacă banda are legătură cu un alt atac care a avut loc pe 26 martie, când un bărbat a fost jefuit și bătut, iar atacatorii i-au tăiat un deget.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-390.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-390-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Trei români au fost arestați în Italia, relatează presa locală. Ei sunt acuzați că fac parte din banda care a jefuit duminică casa unor pensionari și i-a bătut cu bestialitate.Este căutat capul rețelei, un al patrulea bărbat, potrivit presei din Italia. ...