<!–

–>

Depozit de gunoaie în Sectorul 3

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Pe un teren din Sectorul 3, până nu de mult plin de vegetație, a apărut un munte de gunoaie înalt de câțiva metri.

Pe acest teren aflat la 7 km de Piața Unirii și la nici 100 de metri de Râul Dâmbovița,  sunt depozitate o parte din deșurile strânse de pe raza Sectorului 3. Pentru ca depozitul să nu fie vizibil, acesta este mascat cu pământ și crengi uscate.

Comisarii Gărzii de Mediu București care au mers la fața locului, au constat neregulile. Aceștia spun totuși că nu vorbim despre un depozit ci de abandonarea deșeurilor.

Primăria Sectorului 3 și-a luat angajamentul ca până mâine dimineață nu va mai fi nimic acolo. Ei au declarat că cei care au depozitat acolo sunt autori necunoscuți. Dar sunt mașinile Primăriei Sectorului 3. Se văd. Nu le-am văzut eu personal. Zona va fi monitorizată în continuare” – purtător de cuvânt, Garda de Mediu Bucureşti, cms. Andrei Corlan.

Reprezentanții Gărzii de Mediu susâin că dacă situația nu se va remedia, Primăria Sectorului 3 riscă amenzi cuprinse între 25 și 50 de mii de lei.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în urma solicitării jurnaliștilor TVR, au mers pe teren și au constat neregulile. Au găsit cantități “mari de deșuuri” fapt care provoacă disconfort olfactiv.

DSP cere Primăriei Sectorului 3 să strângă gunoaiele și să identifice proprietarul terenului.

Deși i-a fost solicitat un punct de vedere și Primăriei Sectorului 3, până acum nu am primit niciun răspuns. Depozitarea deșeurilor a devenit o problemă în Sectorul 3 după ce activitatea firmei de salubrizare a fost preluată de primărie.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Depozit de gunoaie în Sectorul 3 ...