Trei persoane sunt în stare gravă, după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină, pe DN13, între localitățile Rupea și Fișer, în județul Brașov.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), din primele informații, două persoane sunt încarcerate, iar alta este inconștientă, în stop cardio-respirator în urma accidentului dintre Rupea și Fișer, județul Brașov, unde un camion încărcat cu ovine s-a răsturnat peste o mașină.

„Două persoane sunt încarcerate, iar o altă persoană inconștientă, în stop cardio-respirator. Având în vedere distanțele față de primele subunități de pompieri, au fost alertate o descarcarare și o ambulanță SMURD de la ISU Mureș, două echipaje de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă de la ISU Brașov și 3 echipaje SAJ”, arată IGSU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că accidentul s-a produs după ce un autocamion a intrat în balans într-o curbă și s-a răsturnat peste un autoturism.

Traficul rutier la această oră se desfășoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, potrivit Infotrafic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trei-persoane-in-stare-grava-dupa-ce-un-camion-intrat-in-balans-s-a-rasturnat-peste-o-masina-51263.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trei-persoane-in-stare-grava-dupa-ce-un-camion-intrat-in-balans-s-a-rasturnat-peste-o-masina-51263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv