<!–

–>

Ce nu a ars focul, a distrus apa

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Disperați, unii dintre locatari au încercat să mai scoată din locuințe puținele bunuri rămase. Unii nu au mai avut ce recupera. Alții, prea puțin.

Cu pagube s-au ales şi oamenii de la etajele inferioare şi demisol. Chiar dacă focul nu a ajuns la apartamentele lor, bunurile le-au fost distruse de apa folosită pentru stingerea incediului.

Oamenii spun că marea problemă este lipsa ajutorului promis de către primarul Daniel Florea.

17 familii stau în prezent în căminul unui liceu din apropiere, dar trebuie să plece până la 1 octombrie. Informația au primit-o, spun ei, într-un mod brutal.

O situaţie mai grea are familia Rusu. Unul dintre cei 3 copii este grav bolnav, iar părinţii cu greu au găsit un apartament de închiriat în Sectorul 4. Cei de la Primărie le-au spus că nu pot primi ajutorul promis pentru că nu stau în Sectorul 5.

Primarul Daniel Florea spune că blocul ridicat fără autorizație nu e unic în Sectorul 5. Dar, în afară de a da sancțiuni, nu poate face mare lucru.

Oamenii rămaşi fără locuinţe au fost anuţaţi că pe 28 octombrie va avea loc o ședință la Primăria Sectorului 5, când s-ar putea decide și soarta lor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-345.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-345-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Ce nu a ars focul, a distrus apa ...