<!–

–>

Asaltați de gunoaie

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Strada Paleologu din Sectorul 3 al Capitalei, aproape de centrul orașului. Dacă vreți să treceți pe trotuar trebuie să faceți mai întâi slalom printre munții de gunoaie care nu au fost ridicați de mai bine de o săptămână.

Primăria nici nu ar avea cum să facă față situației, pentru că în prezent direcția de salubritate are doar 191 de angajați. Asta în condițiile în care firma care se ocupă cu ridicarea gunoiului menajer avea peste 800.

De o săptămână, gunoiul pe care nu a avut cine să îl ridice a rămas în fața porților. Sau a fost împrăștiat pe străzi și trotuare.

Chiar dacă numărul angajaților este insuficient, reprezentanții primăriei explică, într-un răspuns oficial transmis Știrilor TVR, că cele 96 de utilaje și autovehicule pe care le au pot asigura servicul de salubritate pe raza Sectorului 3.

Reprezentantul firmei căreia i-a fost reziliat contractul contrazice primăria.

Potrivit estimărilor, locuitorii Sectorului 3 produc, zilnic, 600 de tone de deșeuri. Într-o singură zi, primăria reușește să ridice cam jumătate din această cantitate.

Până la 1 octombrie însă, edilul sectorului promite că va rezolva problema.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-346.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-346-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Asaltați de gunoaie ...