Restricții în Capitală

<!–

–>

Conform Brigăzii Rutiere, de vineri seara, de la ora 17,00, și până luni dimineața, la ora 6,00, va fi restricționată circulația pe bd. Unirii, tronsonul cuprins între bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției, precum și pe bd. Libertății, tronsonul cuprins între bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6,00, a fost restricționată circulaţia pe banda I de pe bd. Libertăţii, sensul de deplasare dinspre bd. Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie. Restricţia va fi valabilă până pe 25 septembrie, la ora 6,00.

Zilele Bucureştiului au loc în acest weekend în Piaţa Constituţiei.

Evenimentul va fi deschis vineri cu un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir. Din program fac parte folclor autentic, muzică simfonică şi muzică de film, genuri muzicale interpretate alături de orchestră, tenori şi soprane de renume, precum şi alţi interpreţi recunoscuţi la nivel mondial.

Artistul francez Enrico Macias se alătură maestrului Gheorghe Zamfir pentru un duet de excepţie.

Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: “Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România”. Accesul la toate evenimentele din Piaţa Constituţiei este gratuit.

rootstireaActualitate/Esential
...