<!–

–>

Ziua Z în PSD

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Ieri au fost ședințe la București și prin județe, iar unele organizații au ieșit public să spună că îl susțin pe Liviu Dragnea, în timp ce altele își mențin cererea ca acesta sa plece din fruntea partidului.

La aceasta ora, calculele arată că taberele sunt sensibil egale, dar sunt organizații despre care nu se știe în ce parte vor înclină balanța. De pe margine, fostul președinte al partidului, Victor Ponta a făcut publică o fotografie în care Dragnea stă lângă Laura Codruța Kovesi.

Toată ziua membrii PSD au discutat cu ce mandat merg la Comitetul Executiv în care se va discuta scrisoarea în care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Apele se despart, iar calculele momentului arata că cei 68 de membri de drept ai Comitetului Executiv se impart la limita între cei care îl susțin pe Liviu Dragnea și cei care i se împotrivesc.

Despre 20 de organizații nu avem niciun indiciu cu privire la intențiile de vot. Un mare semn de întrebare e în dreptul organizației Dolj, cu lideri cu greutate, precum Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, recunoscuți drept parteneri de nădejde ai lui Liviu Dragnea.

Cel puțin până acum. Într-o situație interesanta se află premierul Viorica Dăncilă, indicată de contestatari drept soluția cea mai potrivita de președinte interimar in cazul retragerii lui Liviu Dragnea.

Și contestatarii, și susținătorii lui Liviu Dragnea o revendică în tabăra lor.

Viorica Dăncilă menține suspansul și nu face însă nicio declarație.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-320.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-320-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Ziua Z în PSD ...