Actualul șef al Jandarmeriei Române, Cătălin Sindile, s-a prezentat, vineri dimineață, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august.

Cătălin Sindile a refuzat să dea declarații la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

În dosarul violențelor de la mitingul din 10 august au mai fost audiați președintele PSD Liviu Dragnea, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, comandantul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Cătălin Paraschiv, primarul general al Capitalei, Gabrirela Firea, prefectul Capitalei Speranța Cliseru, subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin și viceprimarul Aurelian Bădulescu.

 Procurorii militari au deschis un dosar penal în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din 10 august. Pe 3 septembrie, Parchetul General anunța că 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secția Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenției jandarmilor la protest.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/seful-jandarmeriei-romane-catalin-sindile-audiat-la-parchetul-general-in-dosarul-mitingului-din-10-august-51233.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/seful-jandarmeriei-romane-catalin-sindile-audiat-la-parchetul-general-in-dosarul-mitingului-din-10-august-51233-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv