Președintele PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în ședința Cex al partidului, după ce a ascultat punctele de vedere ale liderilor social-democrați. La momentul transmiterii acestei știri, acesta face referire la fiecare punct în parte al scrisorii, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

După o ședința de șapte ore, în care au fost asculte multe opinii ale membrilor CEx, Liviu Dragnea a luat cuvântul, vorbind, punct cu punct, despre scrisoarea disidenților, însă până la transmiterea acestei știri, punctul care face referire la demisia sa de la șefia PSD nu a fost atins. Potrivit surselor citate, este posibil ca ședința să se încheie cu un vot de încredere pentru Liviu Dragnea.

Pereședintele PSD, Liviu Dragnea își dorește ca discuțiile din ședința de vineri a Comitetului Executiv al PSD să se încheie cu un vot, au sursele politice pentru MEDIAFAX.

Conducerea lărgită a PSD dezbate, vineri, “Declarația privind Starea Partidului Social Democrat”.

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declarația este semnată de un „Comitet de inițiativă” format din Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar general al Capitalei și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și vicepreședinte al Senatului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/dragnea-face-analiza-scrisorii-disidentilor-punct-cu-punct-surse-51247.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/dragnea-face-analiza-scrisorii-disidentilor-punct-cu-punct-surse-51247-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv