Organizația Județeană a PSD Constanța a decis, la ședința Biroului Permanent Județean, să îl susțină în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și să facă un apel la unitate în jurul acestuia.

Lucian Lungoci, secretarul executiv al BPJ al PSD Constanța, a declarat că Biroul Permanent al Organizației Județene l-a mandatat pe președintele Felix Stroe să îl susțină în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte și să facă un apel la unitate în jurul acestuia.

”Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară. Aceasta este poziția organizației județene a PSD Constranța. Este o decizie luată în unanimitate”, a declarat Lucian Lungoci.

Întrebat despre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, acesta a afirmat că ”este dreptul fiecăruia la opinie”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/organizatia-judeteana-a-psd-constanta-il-sustine-in-continuare-pe-liviu-dragnea-51230.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/organizatia-judeteana-a-psd-constanta-il-sustine-in-continuare-pe-liviu-dragnea-51230-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv