Muzicianul britanic Ed Sheeran va susține un concert pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului “Divide”, iar biletele pentru show vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie, arată un anunț al organizatorilor.

Turneul lui Ed Sheeran are loc în perioada mai-august 2019 și se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și Marea Britanie.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie, la ora 12.00, pentru toate spectacolele, anunță organizatorii concertulului, Barracuda Music.

Cântărețul britanic Ed Sheeran, deținător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, este cel mai bine vândut artist al anului 2017, a anunțat, în februarie, International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.

Albumul lui Sheeran “Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic anul trecut, iar “Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizației.

La finalul anului 2017, Ed Sheeran a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii și acțiunilor caritabile. A câștigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv patru Grammy, patru Ivor Novello, cinci BRIT Awards, șase Billboard Awards etc.

Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea neetică a biletelor prin intermediul site-urilor secundare sau al altor metode neoficiale, iar acestea sunt vândute personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare. O persoană poate comanda în numele său maximum patru bilete, iar, la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar celelalte trei posibile persoane pot avea acces doar împreună cu posesorul cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor, arată organizatorii.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/ed-sheeran-va-canta-pentru-prima-data-in-romania-51220.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/ed-sheeran-va-canta-pentru-prima-data-in-romania-51220-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv